SAMO NAJBOLJŠE ZA
VAŠO KOŽO

UVA-FENIKS NAILS

O našem salonu:

Roke so odraz naše lepote, naj bodo negovane in naj nohtki na njih zasijejo.

Že kot mala punčka sem si vedno nalakirala nohtke, na katere mi je ati vedno kaj narisal. Iz čisto majhne pozornosti, pa sem pred desetimi leti odkrila, da je to moje poslanstvo. Uživam, ko lahko ženskam ponudim tisto piko na i za njihov popoln izgled. Umetnost risanja sem združila s poklicem.

Vaša nohtna stilistka Uva

Naše storitve:

Manikura in lakiranje Manikura je nega naravnih nohtov. Njen namen je, da ohranjamo naše dlani in nohte zdrave. Namenjena je tako ženskam kot tudi moškim. S primerno obliko nohtov lahko polepšamo videz vaših rok. V našem velnesu vam nudimo intenzivno nego rok: ureditev obnohtne kožice, oblikovanje nohtov v želeno obliko, odstranitev nečistoč na nohtih in pod njimi, hranilni piling ter lakiranje. Tretma bo vaše roke naredil čudovite. Koža na rokah bo izgledala negovana po nanosu naravne kreme za roke Indigo. Svetovali vam bomo pri izbiri negovalne kreme za roke in ostalih proizvodov za nego nohtov, ki so na voljo v naši ponudbi.

GELLAK

Svetovni trend, ki navdušuje.

Gellak je v svetu ustvaril revolucijo v urejanju nohtov. Parmanentni gellak se nanaša kot lak in je obstojen kot gel. Vaši nohtki bodo sijali od 2-4 tedne. Izgled nohta je popolnoma naraven in ne daje videza debelega nohta.

Ureditev nohtov kot pri manikuri se nadaljuje z nanosom gellaka v poljubni barvi ali barvni kombinaciji in z različnimi poslikavami. Tretma se zaključi z negovalnim oljem za obnotno kožico, ki diši okoli vas še ves dan po nanosu.

Nega nohtov na Noah

Posebnost našega velnesa so

V našem velnesu ponujamo tudi storitev urejanja nohtov na nogah, ki zajema oblikovanje nohtov, čiščenje pod in nad nohti, manjše korekcije nohtov in seveda stilsko lakiranje s klasičnim lakom ali gellakom.

Poleti so noge čudovite, če so lepo urejene, za to lahko poskrbite z negovalno in hitro vpijajočo kremo Foot Lover, ki jo seveda lahko kupite pri nas.

nohtov z zelo različnimi motivi, od živali, živalskih vzorcev, marmorja, cvetja in vse do abstraktne umetnosti.

Nail art

Posebnost našega velnesa so poslikave nohtov z zelo različnimi motivi, od živali, živalskih vzorcev, marmorja, cvetja in vse do abstraktne umetnosti.