krema
krema za obrazkrema za obraz2Unique 3in1 kremica

Unique 3in1 – Krema s trojnim delovanjem

34,99 €

Profesionalna univerzalna krema proti gubam s trojnim delovanjem in učinki vidnimi že po 24 urah.

Ni na zalogi

Unique 3in1 je profesionalna krema za obraz s trojnim delovanjem, ki vsebuje matični mleček. Je hidro-hranilna krema proti gubam z učinki vidnimi že po 24 urah, ki spodbuja sintezo kolagena in elastina ter aktivira celično obnovo. Koži povrne mehkobo in gladkost, njena elastičnost pa se z redno uporabo povečuje.

Zaradi svojega trojnega delovanja, ki pokriva vse dnevne potrebe, ki jih ima koža, jo priporočamo tudi moškim. Izdelek postQuam Unique 3 in 1 je namreč brez agresivnega vonja in se zelo hitro vpije.

Neagresivna formula te izjemne kreme omogoča njegovo uporabo za vse tipe kože.

Unique 3 in 1 proizvaja priznano špansko podjetje postQuam po vseh standardih in predpisih, ki veljajo v EU.

Volumen: 50 ml.

 

Način uporabe:

Kremo nanesete na kožo zjutraj in zvečer. Ob njeni redni uporabi koža ne potrebujete dodatne profesionalne nege, saj postQuam Unique 3in1 deluje proti gubam, je hranilna in vlažilna.

 

Sestavine artikla:

  • Matični mleček: kožo dela gladko in povečuje njeno elastičnost, s spodbujanjem fibroblastov (celice, ki tvorijo vlakna). Spodbuja naravno tvorbo kolagena in elastina.
  • Sorbitol: sredstvo za vlaženje.
  • Alga “Kristusova kri”: alga z najboljšimi zdravilnimi učinkovinami za zdravljenje celic kože. Zagotavlja polisaharide (sladkorje), ki spodbujajo hidracijo.
  • Izvleček limone in pasijonke: vsebuje alfa-hidroksi kisline v majhnih količinah, ki imajo vlažilne in piling učinke. Vsebuje tudi naravni vitamin C .
  • Silikoni (cyclomethicones): mehčajo kožo.
  • Vitamin E: je antioksidant in deluje proti prostim radikalom.
  • Solarni filter: učinkovina kreme za sončenje.